Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Składniki
Kapustę kiszoną przekroić kilka razy, zalać wodą i pogotować w odkrytym garnku.Słodką kapuste i obraną cebule poszatkować, ugotować, dodać do kapusty kiszonej.Mięso pokroić na małe kawałki, smarzyć na tłuszczu,gdy kapusta na pół ugotowana wrzucic mieso wraz z tłuszczem, dodać listek bobkowy, ziele agielskie, powoli gotowac. Kięłbasę obrać, pokroic na kawałki, boczek pokroić w grubą kostkę wtopić, włożyć do kapusty. Bigos doprawić solą, pieprzem, dodać przecier pomidorowy.