Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny bigos z młodej kapusty z koperkiem. Idealny na obiad i nie tylko.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Cebulę posiekać w kostkę i podsmażyć na margarynie. Następnie do cebuli dodać posiekaną kapustę i dusić na małym gazie. Co jakiś czas podlewając wodą aby kapusta się nie przypaliła.
Kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Podsmażoną dać do twardawej kapusty. Dodać przecier pomidorowy, trochę soli i pieprzu i dalej dusić do miękkości kapusty.
Na koniec doprawić koperkiem (ilość zależy od upodobań ja lubię dużo) i vegetą. Po spróbowaniu jeśli trzeba będzie to dosmaczyć przecierem pomidorowym, solą, pieprzem i vegetą - zależy czego będzie za mało.
Jeśli kapusta będzie za wodnista to można zagęścić ją wodą z mąką. SMACZNEGO... !