Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 28
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 225
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 28
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 225
Składniki
Pieczarki pokroić i usmażyć z cebulą.
Mięso,wędlinę i paprykę pokroić w kostkę i podsmażyć.
Pieczarki podsmażyć z mięsem,papryką i wędliną,dodać groszek,przecier,podlać wodą i chwilę gotować na wolnym ogniu(5-10 min).
Zagęścić odrobiną wody z mąką.Powinno być gęste.Doprawić do smaku.