Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki i rogrzewający w sam raz na jesienną pogodę
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 55
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 41
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 73
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 55
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 41
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 73
Składniki
Kapustę poszatkować,cebulę ,paprykę i kiełbasę pokroić w kostkę.Kapustę podlać odrobiną wody i zagotować w tym czasie podsmażyć na patelni cebulę z kiełbasą gdy kapusta pogotuje już się z 10 minut wrzucić do niej kiełbasę paprykę i resztę przypraw wszystko razem dusić aż kapusta będzie miękka(w razie potrzeby podlać jeszcze wodą).Zajadać z chlebusiem,życzę smacznego.