Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zostanie wam trochę bigosu, można wykorzystać jako farsz do roladek
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 32
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1980
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 32
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1980
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Na każdym kawałku mięsa na środku układamy po łyżce bigosu
3. Zwijamy w roladki i panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej 4. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony
5. Roladki gotowe 6. Smacznego