Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste a zarazem szybkie danie.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 259
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 259
Składniki
1. Mięso obieramy błonek, kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Obsmażamy z obu stron na rozgrzanym oleju. 3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. W brytfannie gotujemy 2 szk. wody. 5. Przekładamy mięso i gotujemy do chwili, kiedy będzie miękkie.
6. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju. 7. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Grzyby łączymy z mięsem.
10. Sos rozrabiamy ze śmietaną. 11. Hartując wlewamy do mięsa, 2 minutki gotujemy.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.