Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak mało składników a danie pyszne
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 216
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 216
Składniki
1. Szynkę kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Następnie prużymy na rozgrzanym oleju doprawiając pieprzem oraz solą.
3. W brytfance gotujemy trochę wody i przekładamy bitki, gotujemy do miękkości.
4. Sos rozrabiamy w ½ szk. wody, dokładając borówki i wlewamy do mięsa. 5. Chwilę gotujemy. 6. Bitki gotowe. 7. Smacznego.