Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchutkie, aromatyczne po prostu pycha!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Składniki
Mięso pokroić w poprzek włókien na cienkie plastry,rozbić lekko tłuczkiem, oprószyć pieprzem i mąką.
Obsmażyć plastry na oleju.
Przełożyć do garnka podlać wodą, dodać przesmażoną cebulkę, liść laurowy, ziele angielskie. Gotować do miękkości, Na końcu posolić!