Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie, robiąc obawiałam się ale sos wyszedł znakomity.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 239
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 27
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 73
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 239
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 27
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 73
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Mięso smażymy na rozgrzanym oleju.
3. Przyprawiamy przyprawami solą oraz pieprzem.
4. W brytfannie gotujemy trochę wody i przekładamy mięso, prużymy.
5. Cebulę obieramy i kroimy w krążki, przesmażamy na rozgrzanym oleju.
6.Następnie cebulę przekładamy do mięsa, prużymy.
7.Ketchup mieszamy z powidłami i dodajemy odrobinę czosnku.
8. Sos wlewamy do mięsa chwilę gotujemy.
9. Potrawa gotowa. 10. Smacznego.