Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny bób, chrupiąca posypka i wyrazisty w smaku ser - pyszne i banalnie proste połączenie! To przepis na bób z "pangrattato" - miła odmiana na naszym stole, idealny dodatek do mięs lub kopytek :)
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1027
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1196
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12232
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1027
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1196
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12232
Składniki
Bób gotujemy w osolonej wodzie. Odcedzamy i obieramy ze skórek.
Na patelni rozpuszczamy łyżkę masła, dodajemy 2 łyżki bułki tartej i na wolnym ogniu rumienimy.
Obrany bób posypujemy bułką tartą z masełkiem, na wierz ścieramy parmezan, albo inny twardy ser (np. Bursztyn).
Smacznego :)