Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 101
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1832
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 101
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1832
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
1 kg piersi z kurczaka,0,5 kg pieczarek,2-3 papryki,2 cebule,koncentrat pomidorowy,makaron(zacierka),marchew,pietruszka,seler,przyprawy. Filety pokroić,podsmażyć,dolać wody jak na zupę,dodać pokrojone warzywa,osobno podsmażyc cebule i pieczarki. Dodać do reszty,wszystko razem gotować przez chwilę,wsypać makaron-zacierkę,koncentrat pomidorowy,wszystko przyprawić na ostro.