Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne, szybko znika z talerzy:)
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 58
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 80
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 58
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 80
Składniki
Rozdzielić brokuł na różyczki. Ugotować (najlepiej na parze-wtedy się nie "rozciapie"). Ostudzić. Ugotować jajka na twardo. Pokroić na ćwiartki Pokroić ogórki kiszone w kostkę. Przygotować z majonezu, jogurtu i czosnku sos czosnkowy-przyprawić solą, pieprzem i bazylią. Słonecznik uprażyć na patelni (ja prażę na suchej patelni).
Tak przygotowany brokuł, ogórek, słonecznik wymieszać z sosem czosnkowym. Jajka położyć na wierzch. Smacznego:)
Można podawać z upieczoną bagietką z masłem czosnkowym lub ziołowym, PYCHOTA!