Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Brzoskwinie z serem i boczkiem"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 259
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 52
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 52
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5362
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 259
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 52
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 52
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5362
Składniki
Brzoskwinie umyj, przekrój na pół, wyjmij pestki, obierz. Na rozgrzanym oleju podsmaż pokrojony w paski boczek. Ser pokrusz w dłoniach lub pokrój, układaj w zagłębieniach po pestce wewnątrz brzoskwiń. Posyp podsmażonym boczkiem i pieprzem.
Brzoskwinie zapiekaj w temperaturze 180°C przez 10–15 minut. Na półmiskach ułóż liście sałaty i brzoskwinie. Posyp posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem.
Czas: około 30 minut.Źródło: Dobry Tydzień