Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i smaczne danie.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10888
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 269
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10888
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 269
Składniki
W osobnych garnkach gotujemy małe buraki (około 20 minut) i kolbę kukurydzy (około 10 minut).
Bataty, cukinię, kukurydzę i buraki kroimy na plastry. Przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Skrapiamy oliwą i posypujemy przyprawami.
Pieczemy razem z kiełbasą pokrojoną na mniejsze fragmenty. Piekarnik ustawiamy na 190 stopni i wstawiamy blachę na 15-20 minut.