Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste danie, dla zapracowanych. Sos można przygotować wcześniej, a po pracy tylko podgrzać buły, sos i gotowe:)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 36
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 36
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Składniki
Cebule pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle, pieczarki pokroić w półplasterki i dodać do cebuli. Całość dusić pod przykryciem. Gdy pieczarki zmiękną dodać odrobinę wody i podbić sos jogurtem naturalnym wymieszanym z łyżką mąki.
Dodać ziele angielskie, liść laurowy i pieprz ziarnisty. Doprawić do smaku, solą i pieprzem (ewentualnie swoimi ulubionymi przyprawami)
Bułki podgrzać wg przepisu na opakowaniu. Polać gorącym sosem i gotowe:) Smacznego:)