Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Burak w indyczej roladzie"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1660
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2703
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1660
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2703
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
Składniki
Mięso rozbij, natrzyj solą, pieprzem, musztardą. Schłodź. Orzechy wymieszaj ze śmietaną, buraka zetrzyj.
Zmieszaj mielone z burakiem, przyprawą do mielonego, bułką tartą. Przypraw. Na filet połóż farsz i trochę orzechów. Zwiń w rulon. Wierzch posmaruj orzechami posyp ziołami. Polej masłem, piecz 60 min w temp. 200°C.
<strong>Przepis przysłała Martyna Kuźma z Węgrowa</strong>Źródło: Bella Relaks