Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został Ci placek z dnia poprzedniego? Zrób pysznego burgera!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Placek ziemniaczany powstał ze zblendowanej masy: ziemniaki, jajko, mąka, pieprz ziołowy, cebula, pieprz czarny i sól.
Rozkrajamy kajzerkę na pół i skrapiamy ją wewnątrz sosem sojowym. Następnie kładziemy sałatę, na nią placek ziemniaczany, potem smarujemy sosem tatarskim i skrapiamy ostrym sosem, kładziemy plasterek pomidora, następnie sałatę i na koniec plasterek sera żółtego. Można burgera przygotować również z ciepłym plackiem ziemniaczanym lub w wersji łagodnej.