Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z programu "Jesteś tym co jesz", w oryginalnej wersji są to burgery z ciecierzycy.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Składniki
Soję zamoczyć na noc, następnie gotować ok.60 min, żeby szybciej zmiękła można dorzucić do gotowania trochę vegety albo sody.
marchew zetrzeć na tarce, cebulę pokroić na małe części, czosnek rozgnieść. Wszystkie składniki zmiksować w blenderze, kiedy wszystko ma konsystencję papki zwilżyć dłonie i formować kotlety (trochę spłaszczyć) Nagrzać piekarnik, piec 15-20 minut w temp.220 stopni C