Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione danie mojego brata :-)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 110
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 110
Składniki
1. Mięso zmiel. 2. W rondelku rozgrzej masło klarowane. 3. Na rozgrzane masło wrzuć posiekane ząbki czosnku i szalotkę. 4. Gdy się podsmażą dodaj zmielone mięso. 5. Gdy płyn odparuje dodaj papryczki chilli, sól morską oraz odsączoną z zalewy czerwoną fasolę, kukurydzę oraz pokrojone w kostkę ogóreczki. 6. Dodaj puszkę pomidorów, cukier oraz pozostałe przyprawy. 7. Duś do czasu, aż płyn odparuje. 8. Podawaj z tortillą podpieczoną na patelni grillowej. 9. Smacznego.