Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Cannelloni z farszem rybnym"
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1042
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1245
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12626
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1042
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1245
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12626
Składniki
Z wędzonej makreli usuń skórę i grubsze ości. Usuń głowy i ogony z sardynek. Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój. Paprykę oraz papryczkę chili oczyść z nasion i pokrój. Drobniutko pokrój ogórki.
Ryby zmiksuj z jajkami, dodaj majonez. Pastę przypraw solą i pieprzem. Wymieszaj z ogórkami.
Podziel pastę na dwie części. Do jednej dodaj paprykę oraz papryczkę chili.
Makaron cannelloni ugotuj w osolonej wodzie z dodatkiem łyżki oleju. Osącz i ostudź. Każdą rurkę nadziej farszem: z ogórkiem albo papryką. Ułóż na półmisku i wstaw do lodówki, aby smaki się połączyły. Danie podaj udekorowane. np. sałatą.
Przepis przysłała Anna Góralska z JabłonowaŹródło: Bella Relaks