Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Cannelloni z wędliną i serem"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 685
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 673
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1464
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4837
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 685
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 673
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1464
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4837
Składniki
Do farszu możesz zużyć różne „skrawki” z lodówki
Piekarnik rozgrzej do 180°C. Cebulę obierz, posiekaj, przesmaż na oleju. Dodaj pokrojoną wędlinę, smaż 3 min. Zestaw, lekko schłodź, dodaj część sera i jajka, dopraw, wymieszaj. Masą nadziej makaron.
Zrób sos: czosnek i cebulę posiekaj, zeszklij na oleju. Dodaj obrane, pokrojone pomidory, przecier i 1/3 szkl. wody. Dopraw. Duś 10 min. Część wlej do formy do zapiekania. Włóż do niej rurki, polej resztą sosu, posyp serem. Zapiekaj 20 min.Źródło: Świat kobiety