Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na cannelloni ze szpinakiem
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1733
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2706
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 703
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1733
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2706
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 703
Składniki
Podsmażyć cebulkę i czosnek, dodać szpinak i dusić. Posolić, popieprzyć i przyprawić bazylią. Odstawić z ognia, dodać mozarellę i połączyć.
Podgotować makaron i nadziać szpinakiem.
Przygotować sos z pomidorów i koncentratu, doprawić.
Ułożyć makaron w naczyniu, zalać sosem i przykryć serem. Zapiec 30 minut w 180 stopniach.