Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Carpaccio z buraka"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Składniki
Umyte buraki upiecz w folii w piekarniku (ok. 60 minut w temperaturze 190–200 stopni C). Jeszcze ciepłe obierz, pokrój na cienkie, duże plastry. Pokrusz na nie ser pleśniowy, aby się lekko rozpuścił. Posyp orzechami, tymiankiem, pieprzem, skrop oliwą, ewentualnie kremem balsamicznym.
Przygotuj grzanki: wytnij foremką serca z chleba tostowego, upiecz w tosterze i połóż na carpaccio.Źródło: Show