Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cebula inaczej, bardzo łatwe.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 281
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 281
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Grzyby posiekać, udusić.
Ugotować ryż, wymieszać z grzybami, dodać jaja, sól, pieprz, wymieszać.
Obrane cebule wrzucić do wrzącej wody, obgotować, odsączyć i wydrążyć środki. Napełnić masą ryżową. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Przygotować sos: masło zrumienić z mąką, rozprowadzić wywarem z grzybów, zagotować, zaciągnąć śmietaną, przyprawić.
Zalać sosem faszerowane cebule, wstawić do piekarnika i zapiec.