Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chili con carne"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 235
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 235
Składniki
Na patelni rozgrzej olej. Porcjami wkładaj mięso i, mieszając, smaż. Przełóż łyżką cedzakową do rondla.
Na patelnię włóż posiekane chili, pokrojoną paprykę, cebulę i podsmaż. Włóż do mięsa. Zalej gorącym bulionem, włóż odcedzoną fasolę i duś pół godziny. Przypraw danie solą, pieprzem, mielonym chili.
Rafał Nalikowski ze SkępegoŹródło: Takie jest życie