Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Chrupiąca przekąska z kalarepką"
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 197
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 205
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 197
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 205
Składniki
Sałatę umyj i osusz. Kalarepki umyj, obierz i razem z rzodkiewkami pokrój na kawałki. Połącz z porwanymi liśćmi sałaty. Liście mięty posiekaj, dodaj do jogurtu. Przypraw do smaku, wymieszaj, podawaj z sałatką.
• 10 minut • dla 4 osób • cena 12 złŹródło: Show