Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Chrupiąca tarta"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 256
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 33
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 256
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 33
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Składniki
Warzywa krótko obgotuj w osolonej wodzie, odsącz. Dodaj drobno pokrojoną cebulę oraz fetę. Wymieszaj, przypraw. Zagnieć ciasta. Wylep nim formę do tart. Nakłuj ciasto widelcem i je podpiecz.
Na ostudzonym cieście ułóż farsz warzywny. Wymieszaj sosu jogurtowego. Polej tartę.
Piecz jeszcze ok. 30 min w temp. 180°C.
Porcje: 8. : 80 min. Cena: 2,60 zł. Kalorie: 365 kcal.
Przepis przysłała Weronika Chilmon z RaciborzaŹródło: Bella Relaks