Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Chrupiący dorsz w sosie chili i szpinakiem"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 187
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 187
Składniki
Mąkę przesiej do miski z proszkiem do pieczenia. Zrób dołek, wbij do niego żółtko, wlej łyżkę oleju oraz mleko. Całość wymieszaj i połącz z ubitym na sztywno białkiem.
Umytą, pokrojoną na kawałki rybę za- nurz w cieście i usmaż na rozgrzanym oleju.
Z patelni zlej prawie cały olej. Do reszty dorzuć posiekane chili, czosnek i pozostałe . 4. Polej dorsza gorącym sosem.Źródło: Kurier TV