Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby ciasto drożdżowe na pizzę się Wam udało, wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Ciasto można wyrabiać przez dłuższy czas
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 56
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 264
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5415
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 56
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 264
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5415
Składniki
Wyjmij drożdze z lodówki i połącz je z cukrem (łyżeczka)
Jak drożdzże z cukrem się rozpuszczą, dodaj mąkę i ciepłą wodę. Około pół szklanki wody, 2 szklanki mąki
Wymieszaj dokładnie i ciasto drożdżowe na pizzę gotowe :) Możesz dodać również szczyptę soli i odrobinę oliwy