Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto faszerowane pieczarkami"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 205
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 205
Składniki
na ciasto zagnieć.
Na oleju zeszklij poszatkowaną cebulę, a następnie podduś ją ze startymi na tarce pieczarkami.
Ostu dzone połącz z mięsem, surowym jajkiem, bułką tartą i pokrojonymi w kostkę jajkami ugotowanymi na twardo. Dopraw masę solą i pieprzem.
Rozwałkowane ciasto podziel na dwie części. Jedną rozłóż na blaszce i podpiecz w 200°C. Następnie nałóż farsz i posyp go resztą startego ciasta. Danie piecz godzinę.
<strong>Przepis nadesłała: Joanna Tokarz</strong>Źródło: Kurier TV