Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
drożdże rozdrabniamy w misce,zalewamy ciepłą wodą(im cieplejsza tym lepiej sie wyrobi),dodajemy olej sól i wsypujemy mąkę-wyrabiamy
ciasto rozkładamy na blasze(ja uzywam blachy największej od piekarnika)ale uprzednio dobrze troszke posmarować blache olejem.Nastepnie smarujemy swoim sosem pomidorowym,możemy odczekać aż troszke podrożnie na blaszce lecz niekoniecznie i też jest smaczna :)Dodajemy na ciasto swoje ulubione składniki i wstawiamy pizze do rozgrzanego piekarnika 180-200stopni,piec ok 25 min PALCE LIZAĆ!!!!! :)