Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto serowe z oliwkami"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 235
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 68
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 235
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 68
Składniki
Ser brie przekrój na pół w poziomie. Do miski włóż ser kozi, jajka, oliwki, orzechy włoskie, morele i połowę zieleniny. Dopraw solą, pieprzem i delikatnie wszystko wymieszaj.
Posmaruj grubą warstwą masy koziej dolną warstwę brie i przykryj warstwą wierzchnią. Udekoruj rant „ciasta” resztą posiekanej zieleniny, a wierzch posyp prażonymi orzeszkami piniowymi.
Wstaw na noc do lodówki, by się przegryzło. Podawaj ze świeżą bagietką lub chlebem korzennym.
Czas przygotowania: 20 minut. Poziom: łatwyŹródło: TV14