Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Cielęcina z porzeczkami"
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20657
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 50
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5189
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 50
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20657
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 50
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5189
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 50
Składniki
Mięso oczyść i lekko rozbij na grubość ok. 2 cm. Cienkim nożem zrób wzdłuż mięsa nacięcie, tak aby powstała kieszonka.
Oliwą natrzyj je dokładnie w środku i na zewnątrz. Posól. Następnie podsmaż kilka minut z każdej strony. Ostudź. W kieszonki włóż natkę pietruszki, plaster sera i dużą łyżkę porzeczek. Smaż przez 10 minut z każdej strony.Źródło: Na żywo