Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na niecodzienny obiad :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Cielęcinę umyj i obierz z większych partii tłuszczu. Czosnek zgnieć w prasce, cebulę pokrój w piórka. Natrzyj mięso czosnkiem.
Przyprawy wymieszaj z olejem, octem i bulionem, nasmaruj obficie mięso i wraz z cebulą włóż je do torebki do pieczenia. Torebkę zamknij i nakłuj nożem w kilku miejscach. Mięso piecz w temp. 180 st C przez około 45 minut. 10 minut przed końcem pieczenia otwórz torebkę. Podawaj z młodymi ziemniakami i ćwikłą. Smacznego! Kwiecień, 2010r.