Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przynajmniej raz w tygodniu jadamy coś smażonego. Odwiecznym problem jest pryskający tłuszcz. Co zrobić by nas nie oparzył podczas smażenia?
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 318
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 720
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16883
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 140
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 318
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 720
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16883
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 140
Składniki
Odpowiedź to sól. Trzeba dodać szczyptę na patelnię z tłuszczem. W ten sposób nie będziesz się martwić oparzonymi dłońmi lub poplamioną bluzką. Olej nie powinien pryskać. fot. 123rf/picsel