Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w wykonaniu i bardzo sycące.Dzieciaki chętnie je zjadają:)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 112
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 112
Składniki
Cukinie myjemy,odcinamy końce,przekrawamy wzdłuż i łyżeczką wyciągamy nasiona tak aby powstało łódkowate wgłębienie .
Cebulę obieramy,kroimy w kostkę i podsmażamy na 1 łyżce oleju. Ryż gotujemy do miękkości ( bez dodatku soli). Bułkę namaczamy w wodzie i odsączamy.
Do miski dajemy mięso,2 jajka,podsmażoną cebulę, ryż , bułkę ,przyprawy i wyrabiamy na jednolita masę .
Farsz nakładamy na cukinię.Pieczemy w temp. 175 stopni ok 40-50 min .
Smacznego !!!