Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka przekąska na upalny dzień
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1187
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 140
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1187
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 140
Składniki
Cukinie lub ogórki umyć, obrać i pokroić w grube plastry, końce odrzucić. Opruszyć ziołami, solą i pieprzem. Obtoczyć kolejno w mące, rozbitym jajku i bułce. Usmażyć z obu stron na złoty kolor. osączyc z nadmiaru tłuszczu. Podawac z keczupem.