Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli marzy Ci się chociaż odrobinę lata w te zimowe dni to mam świetną propozycję. Zapraszam na przepyszną cukinię w panierce, a od razu poczujecie smak i zapach słońca w waszej kuchni.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 606
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 165
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 123
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 606
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 165
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 123
Składniki
Cukinie dokładnie umyć i pokroić w grube plastry. Każdy plaster cukini posypać z obydwóch stron jarzynką. Następnie obtoczyć w roztrzepanym jajku i posypać bułką tartą. tak przygotowane cukinie smażyć na rozgrzanym tłuszczu przez około 5 minut obracając co jakiś czas. Usmażone cukinie wyłożyć na ręcznik papierowy. Podawać jeszcze ciepłe.
smacznego :)
:)