Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Cukiniowe roladki"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2128
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20989
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2128
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20989
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Obierz ze skorupek i zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Obrane ziemniaki ugotuj w osolonym wrzątku. Następnie odcedź i rozgnieć tłuczkiem.
Tuńczyka wymieszaj z ziemniakami, jajkami, posiekanym szczypiorkiem, solą i pieprzem.
Cukinię umyj i przy pomocy obieraczki do warzyw zetnij podłużne paski. Skrop je oliwą i usmaż na patelni grillowej. 5. Rozsmaruj na nich pastę tuńczykową i zwiń w roladki. Na wierzchu ułóż groszek.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 140. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Kurier TV