Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukiniowe rolsy można przygotować na wiele sposobów. W tej propozycji warzywo łączy się z tradycyjnym twarogiem półtłustym o lekko słodkim posmaku.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 69
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 83
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1235
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 297
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 69
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 83
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1235
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 297
Składniki
Cukinię umyj, a następnie pokrój na cienkie plasterki. Każdy z nich oprósz solą i podsmaż na patelni grillowej po kilka minut z każdej strony aż będzie miękka. Odstaw do wystudzenia.
Cebulę posiekaj drobno, to samo zrób z koperkiem świeżym. Twaróg przełóż do miski i wlej śmietankę. Dodaj cebulkę i koperek. Dopraw solą i pieprzem.
Na każdym kawałku cukinii rozłóż farsz, a następnie zawiń w roladkę.