Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś cały dzień zalatany wybijamy brojlery tak też obiad na szybko z piersi jednego z nich.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 259
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 474
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 67
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 139
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 259
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 474
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 67
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 139
Składniki
Przygotowaną pierś z kurczaka
Rozbić tłuczkiem do kotletów, posolić przed samym smażeniem.
Jajka roztrzepać widelcem i posolić. Rozbite kotlety moczyć w jajku następnie w bułce i kłaść na rozgrzany olej,
Smażyć z obu stron na złoty kolor.
Obiad podałam z całymi ziemniakami oraz tłuszczem z kotletów i sałatką swoją z tamtego roku.