Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Czosnkowa wątróbka"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27477
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 166
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1213
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27477
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 166
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1213
Składniki
Wątróbkę umyj, oczyść, pokrój. Oprósz solą i pieprzem. Obtocz w mące. Czosnek obierz, ząbki przekrój na pół.
Na patelni rozgrzej oliwę z masłem, przesmaż czosnek. Włóż wątróbkę, podsmaż.
Cebule obierz, pokrój w piórka. Wątróbkę przewróć na drugą stronę, dodaj cebule. Dosmaż.
Podawaj z kiszonymi ogórkami i ziemniakami.
<strong>Przepis przysłała Sandra Siebert z Lubonia.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie