Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Czosnkowe klopsiki"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5283
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 104
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5283
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 104
Składniki
Cebulę i czosnek posiekaj. Mielone mięso wyrób z jajkiem, cebulą, czosnkiem, bułką tartą i koperkiem. Przypraw. Z masy uformuj pulpeciki.
Pieczarki pokrój na plasterki. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż pulpeciki. Dodaj pieczarki, podduś.
Śmietanę rozrób ze 100 ml wody. Dodaj czosnek granulowany i mąki, dobrze wymieszaj. Zalej pulpety, podduś, przypraw.
Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie