Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki z cukinii będą idealne jako samodzielne danie lub jako pyszny dodatek do mięs.
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 188
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 188
Składniki
Cukinie obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o dużych oczkach Nadmiar wody odlewamy Dodajemy wszystkie składniki, całość mieszamy
Placki smażymy na rozgrzanym oleju (3-4 min z każdej strony) Placki można podać z domowym sosem czosnkowym lub sosem tzatziki