Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne mięsko na rodzinny obiad
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 261
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 261
Składniki
Piersi umyć i osuszyć. Przekroić tak aby wyszły 3 filety. Rozbić tłuczkiem posolić i oprószyć pieprzem. Marchewkę ugotować w osolonej wodzie. Marchew pokroić wzdłuż na pół ogórki na cztery części. Rozbite kotlety posmarować musztardą położyć marchew i dwa kawałki ogórka. Dokładnie zwinąć ( można spiąć wykałaczkami). Obtaczać najpierw w rozkłóconym jajku później w bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano co jakiś czas przekręcając aby mięso dobrze się usmażyło. Podawać z tłuczonymi ziemniakami i ulubioną surówką.