Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnęłam z książki .Jamiego Oliversa,. Bardzo smaczne połączenie ryby i pasty z groszku,serdecznie polecam:)
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 969
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 969
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Składniki
Dorsza pociąć w kilku centymetrowe paski o szerokości 1,5 cm. Mąkę wymieszać z papryką,skórką cytrynową,pieprzem i solą. Paluszki obtoczyć w mące,roztrzepanych jajkach i tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Osobno przygotować pastę z groszku. Groszek z puszki odcedzić i zblendować tak by były grubsze kawałki,dodać posiekaną miętę,sok z cytryny oraz pieprz i sól. Wymieszać . Podawać z ketchupem,pastą z groszku i pieczywem lub ziemniakami.
Smacznego życzę!