Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie należy do moich ulubionych a jeszcze lepiej smakuje w wersji domowej.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1043
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1043
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Rozłoż na podkładce 6 placków Tortilla, nałóż z pierwszej strony placków serek smietankowy do smarowania, a następnie po drugiej stronie nałóż sos barbekiu. Weź mięso drobiowe i pokrój je na średńie kwadraciki i usmaz je najlepiej bez panierki, żeby był lepszy smak. Jak już usmazysz mięso porozkladaj je na stronie z sosem barbekiu i weź ser żółty gouda i pokrój go tak samo jak mięso. Położ na mięsie ser i złóż Tortille na pól i smaż przez 5 minut i twoje domowe Quritto jest gotowe! Mniam!