Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Dorada z kaszą"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 226
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 523
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 226
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 523
Składniki
Rybę skrop sokiem z cytryny, posyp solą, pieprzem. Schłodź.
Cebulę zeszklij na maśle, dodaj czosnek, kaszę, zalej piwem. Ugotuj, przypraw solą, pieprzem.
Z masła i mąki przygotuj zasmażkę. Rozprowadź śmietaną. Przypraw solą, pieprzem, cukrem, papryką, rozmarynem.
Farszem nadziej rybę, posmaruj ją oliwą. Włóż do żaroodpornego naczynia. Polej sosem. Zapiekaj ok. 35 min w temp. 180°C.
Porcje: 2; : 60 min; Cena 5,15 zł; Kalorie: 435 kcal
Przepis przysłała Sylwia Ładyga z BrzegówŹródło: Bella Relaks