Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne połączenie,ryby i fasoli,serdecznie polecam:)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5938
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5938
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Cebulę,czosnek pokroić w cieńkie plasterki ,dać na patelnię z oliwą,dodać tymianek,paprykę wędzoną i smażyć 5min. Paprykę oraz papryczkę chili bez nasion pokroić w paski i dodać na patelnię.Smażyć kolejne 5 min. Dodać pomidory oraz fasolkę wraz z zalewą i dusić wszystko około pół godz. Dodać pokrojonego dorsza i dusić pod przykryciem 15 min.Uważać przy mieszaniu by ryba nie rozleciała się. Na końcu skropić sokiem z cytryny. Podawać z ryżem lub pieczywem.
Smacznego życzę!