Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 25-06-2021
Macie ochotę na przepyszną rybę ? Przedstawiam jak w prosty sposób przyrządzić dorsza z cytryną i pomidorkami koktajlowymi ;)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Składniki
1. Pokroić dorsza na kawałki i wysmarować go musztardą 2.Przygotować panierkę - bułka tarta, zioła , sok z cytryny wraz ze skórką i doprawić pieprzem i solą
3.Obtoczyć rybę w panierce 4.Pokorić pomidorki na połówki
5.Rozgrzać olej na patelni i wrzucić obtoczone w panierce kawałki dorsza 6.Smażyć aż do chwili gdy ryba nabierze złocistego koloru i będzie wysmażona z każdej strony 7.Przełożyć do naczynka z pomidorkami koktajlowymi i doprawić resztą ziół